/ Георги Димитров
Коалицията ще се стреми към четвъртото място
"Изправи се! Мутри вън!" ще се борим да сме четвъртата политическа сила в следващия парламент, очакваме да имаме два пъти повече депутати, коментира пред журналисти Мая Манолова при регистрация на листите в столицата за предстоящия на 11 юли вот.

Манолова уточни, че съотношението между граждански лица и партийни активисти е 80 към 20, имало и много млади хора, представители на инициативни комитети.

Тя ще води софийската листа на коалицията в 23 МИР, Арман Бабикян ще е водач в 24 МИР, а Николай Хаджигенов в 25 МИР-София.

Манолова определи санкциите на САЩ като „зелена светлина“ за борба с корупцията у нас

"Имаме самочувствието, че в 45-то НС оправдахме очакванията на хората, че ще изпълним нашите ангажименти", посочи Манолова. И добави, че "Изправи се! Мутри вън!" ще са в същия формат както на 4 април.

Като възможни коалиционни партньори при съставяне на правителство тя посочи "Демократична България" и "Има такъв народ". Голяма част от целите ни с тях съвпадат, те са ни естествени партньори, подчерта Мая Манолова.

"Хората очакват не приказки, а действия, поемане на отговорност от формациите на промяната, ние сме готови, включвайки се и предприемайки общи действия с някоя от тези политически сили", допълни политикът.
БТА