Бившата шефка на правната комисия в парламента Искра Фидосова стана майстор готвач. След като слезе от политическата сцена, нотариуската се е отдала на любимото си занимание - кулинарията, в Монтана, съобщава „24 часа". В обедната си почивка асистира в приготвянето на отбрани ястия.
Фидосова глези колегите юристи с максипорции във ведра атмосфера. За да се превърне в корифей на гурмето, са необходими усет и умения, коментират магистратите.
В ресторанта сред предпочитаните ястия са бяла чорбица, пълнени пилешки гърди и сьомга на тиган. Рецептите са изпитани, традиционни и с акцент върху италиански специалитети. Гаранцията е, че продуктите не съдържат ГМО, а са доставени от домашни стопанства и фермери с най-качествена продукция от биоземеделието.
Някои тънкости за манджите Искра Фидосова научила от баба си и майка си, други заимствала от пътуванията си зад граница. С малки иширети и съвети й помага съпругът й, който е от Сърбия.