Това беше кампания, предизвикана от нестихващо желание на колегите да узурпират цялата власт, няма как няколко човека да въртят на пръста си страната, институциите и всички които живеем тук.

Тренд: Над 9% разлика между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за предстоящите избори

Георги Димитров

Това посочи Георг Георгиев от ГЕРБ. Заедно със заместник-председателя на партията Томислав Дончев, административния секретар Цветомир Паунов и председателя на СДС Румен
Христов, Георгиев внесе документите на ГЕРБ-СДС за регистрация в ЦИК за изборите за Народно събрание и изборите за членове на Европейски парламент .

Георги Димитров

Изборите няма да се правят от служебния премиер и министри или чиновник, а от българите. ГЕРБ няма да разчита само на направеното добро през последните месеци, а и на 12-годишно добро име и репутация, добави Георгиев.

Само една компания иска да осигурява машините за изборите 2 в 1

Томислав Дончев коментира, че изборите са както предизвикателство, така и възможност. “Най-важно е друго. След три години политическо безвремие, без цел и посока, МС се бе превърнал в кръжок, курс по политика за начинаещи и сега е време България да има нормално, подготвено правителство с ясна политическа подкрепа дори с ярки политически фигури”, заяви заместникът на Борисов в ГЕРБ.

Георги Димитров


С кого ще управляваме, ще ви кажем след изборите като видим кой с каква сила е попаднал в парламента”, подчерта Дончев, но призова да се спре с ротацията, защото “това е екзотика”.

Изминалите 10 месеца показаха какво се случва като има правителство без мнозинство в парламента. Нека се върнем какво пише в Конституцията-ясна подкрепа и силно правителство”, добави Томислав Дончев.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС