Борисов: Извинения не искам!
Борисов: Извинения не искам! / DarikNews.bg
Борисов: Извинения не искам!
35542
Борисов: Извинения не искам!
Борисов: Извинения не искам!
  • Борисов: Извинения не искам!
  • Борисов: Извинения не искам!

Министър-председателят Бойко Борисов няма да иска извинения от народните представители от партия ГЕРБ, които през миналата седмица зарязаха дебатите за данък „колиба" в парламента и отидоха да получават мними подаръци - скъпи телефони. Премиерът беше в Бургас за празника на града Никулден, където донесе стъкленица със свето миро от нетленните останки на Свети Николай Чудотворец.

„Мисля, че те толкова публични шамари получиха от медиите, че на мен няма за какво да ми се извиняват", каза министър-председателят. Той заяви още, че се надява това, което сториха „да им служи за обеца на ухото и глобата от 40 000 лева, наложена им от парламента, е достатъчна".

Европейската комисия се е съгласила да бъдат обединени всички участъци за строеж на магистрала „Струма" и утре Бойко Борисов има разговор с президента на Европейската инвестиционна банка и с представители на проекта JASPERS, за да бъдат привлечени за съфинансиране: „И с всички сили напролет атакуваме магистрала „Струма". Тя ще е тази, която ще реши въпросът за в бъдеще с наводненията, които виждате, че в този регион стават системно."

Премиерът обеща до 10 дни да започне и строежът на пътен възел „Детелината", на южния изход от Бургас, който ще реши проблемите с трафика за Южното Черноморие.

Други новини от Бургас