Атентаторът отседнал в хотел срещу агенцията, довела израелските туристи у нас
Атентаторът отседнал в хотел срещу агенцията, довела израелските туристи у нас / снимки: DarikNews.bg, Варна
Атентаторът отседнал в хотел срещу агенцията довел израелските туристи у нас
55443
Атентаторът отседнал в хотел срещу агенцията довел израелските туристи у нас
  • Атентаторът отседнал в хотел срещу агенцията довел израелските туристи у нас

Атентаторът от Бургас по непотвърдена официална информация е бил отседнал във варненския хотел „Перфект”, който се намира на централно място в града. От хотела отказват всякаква информация по случая.

Заради огромния медиен интерес решетката на хотела беше спусната и никой не беше допуснат вътре.

Единственият, който се осмели да говори, е Неделчо Ангелов, който живее в близост до хотела. Той разказа, че ден-два след атентата в хотела дошли три полицейски коли. „Да е било четвъртък или петък дойдоха полицейски коли, нищо не сме разбрали, те не даваха никаква информация. Просто си вършеха работата. Вчера в новините чух, че евентуално във варненски хотел е бил атентатора, но не казаха кой. Но разбрах, че и в други хотели са правени проверки”, обясни той.

Атентаторът отседнал в хотел срещу агенцията довела израелските туристи у нас
netinfo

В публичното пространство се появиха информации, че в хотела често отсядали араби. Впечатленията на Неделчо обаче са други: „Араби не отсядат, отсядат турски коли и италиански специалисти, които работят в Девня някъде. Така съм виждал, без да съм разпитвал”.

Любопитен факт е, че срещу хотела се намира офиса на агенция „Ортанна”, чийто израелски туристи бяха взривени. На позвъняванията на звънеца на фирмата на репортер на Дарик обаче не отговори никой. Ангелов също не знаеше тази подробност.

Новини от Варна