Поканата за среща между ГЕРБ и “Продължаваме Промяната” не е димна завеса. Това заяви проф. д-р Костадин Ангелов от ГЕРБ по NOVA.

Димни завеси никога не сме правили. За поредн път ПП разбират какво трябва да се случи в страната. Ние ясно сме заявили, че ще направим всичко възможно, за да се състави правителство, защото проблемите трябва да бъдат решени”, каза проф. д-р Ангелов.

“Надявам се, че ПП са разбрали, че времето на митинговата демокрация свърши.Те трябва да свикнат с мисълта, че не трябва да се държат като сърдито дете, нито да очакват срещите да се провеждат в мола”, допълни той. 

ПП: Единственият шанс за управление на ГЕРБ с нас е, ако изпълнят 3-4 условия

На срещата във вторник ГЕРБ ще иска да получи отговор на въпроса - “Вървим ли към еврозоната, или се отдалечаваме от нея?”, каза още депутатът.

На въпрос ще подкрепят ли правителство с третия мандат, той отговори: “Нека да минем по целия път, за да стигнем до третия мандат”.

Ако искаме да има правителство трябва да седнем на една маса и да се разберем”, категоричен бе Ангелов и заключи: “Времето на противопоставянето отдавна приключи. Трябва да търсим онези точки, които ни събират, а не онези, които ни разделят. Ние сме парламентарна република. Трябва да се борим за тази демокрация”.

Целия разговор гледайте във видеото. 
NOVA