/ Георги Димитров
„Продължаваме Промяната“ (ПП) ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС за разговор по политики. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

"Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” - 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС", се казва в тяхно изявление до медиите.

"Подчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция.
Тъй като вярваме, че българските граждани заслужават да чуят намеренията и ангажиментите лично от лидерите, които взимат решенията, в срещата ще се включат и лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев. Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо", пишат още от партията.

Срещата ще се проведе във вторник, 8 ноември, в 10 часа в зала “запад” в Народното събрание, потвърди със свой пост във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

В срещата освен нея, от ГЕРБ ще участват Деница Сачева, Делян Добрев и Кирил Ананиев, като тя ще е открита за медиите през цялото време.
Продължаваме Промяната