„Райфайзенбанк” пуска кредитна карта Visa с 5% отстъпка за покупки в страната
„Райфайзенбанк” пуска кредитна карта Visa с 5% отстъпка за покупки в страната / netinfo
„Райфайзенбанк” пуска международна кредитна карта Visa с чип технология, която осигурява максимална сигурност при ползване. Картата дава възможност за достъп до револвиращ кредитен лимит – възстановената сума се прибавя към разполагаемия лимит и може да се ползва отново.

Клиентите могат да се възползват и от промоционалните условия по кредитната карта Visa – 0% лихва за всички тегления и плащания и 5% отстъпка за всяка покупка в търговски обект на територията на България. Промоцията е за клиенти, подали искане до 30 април 2007 г., и е валидна за първите три месеца от издаване на картата.

Кредитната карта се издава в лева или евро, без поръчителство и без минимален депозит. Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 45 дни, валиден за всички плащания и покупки в страната и чужбина. Основна характеристика на кредитната карта Visa на „Райфайзенбанк” е начисляването на месечна такса за поддръжка, а не на годишна база, като допълнителното преимущество за клиентите е, че месечната такса започва да се дължи едва след първото използване на картата. Към всяка карта, клиентът получава и безплатна застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”.

„Райфайзенбанк” издава карти Visa Classic с кредитен лимит от 1000 до 7000 лв. и Visa Gold – с лимит от 5000 до 20 000 лв.

Кредитната карта Visa може да се ползва за теглене на пари в брой от банкомат и ПОС терминал в страната и чужбина, за плащания на стоки и услуги – в повече от 24 милиона търговски обекта в България и по света. Visa е удобно средство за резервации на хотел, самолетни билети и коли под наем, както и за плащания на стоки и услуги в интернет.