Предлагат нетрадиционни оферти за покупка на Fiat 500
Предлагат нетрадиционни оферти за покупка на Fiat 500 / снимка: БГНЕС

Превърналата се в истинска звезда в Италия Fiat 500, която беше представена официално на 4 юли в Торино, е на път да се превърне и в първенец по оригинални оферти за изплащането й. Най-новата формула за плащане се казва „500 цента“.

При нея клиентът чисто и просто отива в автокъщата, подписва необходимите документи, плаща 5 евро и си заминава с новата кола. След това обаче продължава да плаща по 5 евро на ден, като срокът за пълното изплащане се договаря с продавача.

Друг начин на плащане е този в кеш. Половината от сумата се дава веднага, а другата половина - след две години. Предимството тук е, че компанията дава гаранция за пет години или за 500 хиляди километра. Друга формула за плащане е „500 free" - срещу отстъпка в цената клиентът има денонощно на разположение мобилен сервиз за спешни случай и повреди. Те биват гарантирани дори в случаите на закъсване заради изчерпан бензин или при изтощен акумулатор. Новостите в изплащането на Fiat 500 бяха представени тези дни от изпълнителния директор на Fiat Auto Лука де Мео.

www.prontosofia.com