Децата поздравиха гостите с коледни песни.
Децата поздравиха гостите с коледни песни. / Община Видин
Деца и учители от филиала „Звънче“ на детска градина "Мир" във Видин посрещат празниците в обновени помещения. По този повод бе организирано тържество, на което бяха поканени много гости. От името на кмета на Видин Огнян Ценков приветствие поднесе Цецка Цокова, старши експерт в отдел „Хуманитарни дейности“. “Радвам се, че ще посрещнете Коледните и Новогодишни празници в една по-уютна обстановка. След извършените основни ремонти във филиала, днес вие имате още по-добри условия за обучение и възпитание“ – каза тя. 

Обновената сграда
Община Видин


Община Видин осигури 8000 лв. за ремонта, заложени в капиталовите разходи, усвоени са и собствени средства, в резултат на доброто стопанисване и усилията на ръководството и колектива на детската градина. Директорът на детската градина Валя Йорданова благодари на Община Видин и заяви, че след ремонта филиалът вече е едно прекрасно място за обучение и възпитание. Тя изказа своето задоволсто и от работата на строителната група към Общината, помогнала за ремонтните дейности. Направена е цялостна подмяна на тръби за чиста и отходни води; поставен е фаянс и теракот в занималните; отремонтирани са  сервизни помещения, гардеробни, коридори и стълбище; направено е цялостно освежаване с латекс и блажна боя; подменен е   балатумът в кухненския блок.

Обновената сграда
Община Видин

​​​​​​​
Възпитаниците на детската градина изнесоха кратка коледна програма, с която зарадваха всичики присъстващи на тържеството.