/ БСП Враца
Заместник председателят на НС на БСП - Деница Златева посети населени места в Северозапада по покана на общинските организации на БСП, информираха от партията.  Златева е била гост на редица културни прояви в региона, наградила е и победителката в художествената изложба, наредена в Мездра „Жените в изкуството 2019“, където първа награда е присъдена на поетесата Светла Караджилска за творбата й „Жена“.  

БСП зарадва хора в нужда с хранителни пакети

Заместник-председателят на БСП се е срещнал с общинските организации в двете общини, както и с много граждани.

Деница Златева във Враца
БСП Враца

„Деница Златева отговори и на куп политически въпроси. Най-задаваният от тях бе свързан с проектирането и строителството на пътя в отсечката Мездра-Ботевград. Златева припомни, че през 2013-2014 г., в мандата на управление на БСП, пътят е заложен като приоритетен и за неговото строителство са били осигурени европейски средства, след което от партия ГЕРБ отменят това решение и към днешна дата, вече 5 години, няма магистрален път Мездра-Ботевград, нито обновление на ЖП-трасето  Видин-София. 

БСП-Враца събира информация за данъчната тежест върху МПС

Деница Златева коментира значението и силата на българските евродепутати, като направи предложение, всеки избраник да има свой регион, за когото да отговаря. Именно Златева е една от номинираните за Евродепутати от листата на БСП, което е сигурен знак, че Северозападният регион може да очаква нейната лична ангажираност и подкрепа по пътя към своето развитие и просперитет“, казаха още от БСП-Враца.
БСП Враца