Управителят на ВиК Враца - с приз „Мениджър на годината от международната комисия „Сократ
Управителят на ВиК Враца - с приз „Мениджър на годината от международната комисия „Сократ / netinfo

Управителят на „В и К" ООД гр. Враца Ангел Престойски получи международен приз „Мениджър на годината", придружен с издаден лиценз от Комисия „Сократ" на Европейската Бизнес Асамблея, Оксфорд, Великобритания. Призът представлява орден, изработен от известен лондонски бижутер. Престижната международна награда се присъжда всяка година за постигнати високи резултати в сферата на мениджмънта на мениджъри на динамично развиващи се компании в различни сфери на действие в страни по целия свят.

Тя е признание от най-високо място за ефективното управление на дружеството.
Заедно с личната награда за управителя, ВиК - Враца получи статуетка и сертификат „Best Enterprise" - „Най-добро предприятие" в сферата на водоснабдяването и канализацията в България. Дружеството е избрано, като е класирано по критерии за професионални и съвременни методи за управление за фирми в областта на градската инфраструктура, строителството, транспорта и индустрията.

Наградите се връчиха на 16 април 2014г. на Годишната церемония на Комисия „Сократ" - „Постижения 2014" в Института на Директорите, Лондон, Великобритания.