Доц. Борислав Великов: Да се грижа за хората от Монтана е моя лична кауза вече 13 години
Доц. Борислав Великов: Да се грижа за хората от Монтана е моя лична кауза вече 13 години / Петя Димитрова
Доц. Борислав Великов: Да се грижа за хората от монтана е моя лична кауза вече 13 години
74707
Доц. Борислав Великов: Да се грижа за хората от монтана е моя лична кауза вече 13 години
  • Доц. Борислав Великов: Да се грижа за хората от монтана е моя лична кауза вече 13 години

Кандидат-депутатите на Реформаторския блок откриха кампанията си в Монтана късно снощи. Преди това представителите на 7-те обединени партии са посетили Берковица и Георги Дамяново, където са дарили средства на кметовете на пострадалите населени места.

Водач на листата с № 7 в интегралната бюлетина е Борислав Великов. Той е доцент в минно-геоложкия университет, член на Съвета на настоятелите на Българската академия на науките и на националния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал. Той е председател на 39-тото Народно събрание и народен представител на Монтана от 2001 до 2009 година. Великов е почетен гражданин на Лом и е първия действащ политик удостоен с това звание.

„Да се грижа за хората от Монтана е моя лична кауза, вече 13 години, пише в обръщението си към избирателите доц. Великов. Обединени и силни имаме повече шанс и можем да върнем властта на гражданите в собствената им държава, е разбирането на водача на листата.

„Всичко е в твоите ръце” – е мотото на кампанията на реформаторите.

На второ място в листата са наредени общинските съветници от Монтана Иво Гигов и Радостина Чернева . Те са представители на две партии от коалицията„България на гражданите” и Демократи за силна България.