Утвърдиха състава на комисиите към Зоналния съвет на БФС
Утвърдиха състава на комисиите към Зоналния съвет на БФС / Sofia Pfoto Agency

 

Ясен е съставът на комисиите към Зоналният съвет на БФС във В. Търново, който администрира първенствата в Северозападна България. Стефан Чакъров остава председател на Съдийската комисия в която влизат още методистът Петър Петров, секретарят Валентин Иванов, Александър Петков, Васил Минков от Плевен и Йосиф Ронков от Габрово. Последният прекрати съдийската си кариера, поради навършване на 45 години през това лято. Председател на Дисциплинарната комисия ще продължи да бъде проф. Михаил Харалампиев, а в екипът му са още Димитър Цеков, Радослав Атанасов, Атанас Точев и Трендафил Коцев, който е секретар.

Бившият международен рефер Величко Цончев ще оглавява Спортно- техническата комисия и през новия сезон. Васил Недялков остава секретар, членове са Стефан Стоянов, Радослав Славов и Иван Бодурков.

Междувременно в събота се проведе семинар на съдиите и делегатите, които ще ръководят срещите в Северозападната "В" група. В Старата столица се събраха 56 арбитри, шестима от които не успяха да покрият физическият норматив и 45 делегати. Лекцията за уеднаквяване на критериите при отсъжданията и за системата за поставяне на оценки изнесе ексмеждународният асистент- съдия Петър Петров.