Съветниците от Обединен център: Не сме послушковци!
Съветниците от Обединен център: Не сме послушковци! / netinfo
„Смятаме, че си вършим добре работата в Общинския съвет, въпреки критиките на наши колеги”. Така общинските съветница от група „Обединен център” оцениха досегашната си работата в местния парламент. „Ние не сме послушковци и не подлежим на манипулации”, заяви Станислав Рашков. От „Обединен център” коментираха, че много често за гласуване се внасят предложения в последния момент, което буди съмнения за тяхната прозрачност и законност. „Затова на последното заседание се въздържахме при гласуването на някои точки”, коментира председателят на групата Ивайло Любенов.
„Против сме наши колеги да дават оценка на работата ни – нашата дейност може да оценяват само и единствено избирателите”, допълни Румен Димитров.
От Обединен център посочиха, че в момента са трета политическа сила във Велико Търново. Групата обединява представителите на три формации – Сдружение „Граждани за Велико Търново”, ЛИДЕР и Движение „Нашият град”. От Обединен център излъчиха и третия зам. кмет на община Велико Търново Стефка Танева, която отговаря за евроинтеграцията. „Твърдо заставаме зад кандидатурата й - тя е професионалист, доказал се през годините”, заяви Ивайло Любенов.