Станислав Недков: Гласувах за промяна, за справедлива и свободна България
Станислав Недков: Гласувах за промяна, за справедлива и свободна България / Дарик нюз
Станислав Недков: Гласувах за промяна, за справедлива и свободна България
63903
Станислав Недков: Гласувах за промяна, за справедлива и свободна България
  • Станислав Недков: Гласувах за промяна, за справедлива и свободна България

„Днес властта е в ръцете на народа. Трябва да гласуваме разумно и да упълномощим честни и отговорни хора, които да защитават интересите на България, които да дадат подкрепа и да бъдат опора на българските граждани в този кризисен за всички момент", каза Станислав Недков- Стъки.

Водачът на листата на Коалиция „ГОРДА България" за Четвърти многомандатен район гласува в 9 часа заедно със съпругата си Юлияна Дончева в секция в кв. „Картала" във Велико Търново.

"Гласувахме за промяна. Промяна на безотговорното управление, на безотговорните политици, които докараха българския народ до такова отчаяние и безизходица, че гражданите да протестират по краен начин. Аз лично гласувах също и за справедлива и свободна България", заяви още Стъки.

По думите му българският народ със сигурност се нуждае от промяна и въпреки че част от медиите, социолозите, определени хора, се опитват да обяснят, че едва ли не през последните четири години сме имали най-кадърното управление, през февруари се е видяло, че това не е така.

„Тези хора, освен че са некомпетентни, се опитват да играят и в уредени мачове, казано на спортен език. Вчера видяхме, че се подготвя една фалшификация на изборите и прави чест на прокуратурата и службите, че успяха да я осуетят навреме. И настина се надявам народът днес да гласува разумно, защото всички се нуждаем от това. Хората трябва да излязат и да има наказателен вот срещу престъпниците в политиката. Недопустимо е да отнемат правото на свободно гласуване", добави Станислав Недков.

Чуйте го в звуковия файл.