/ iStock/Getty Images
Солидно почерпен водач предизвика катастрофа и избяга, съобщиха от полицията. На 26 май в полицейското управление в Елена е получен сигнал за катастрофа в с. Вълчовци.

Двама мъже са задържани за шофиране в нетрезво състояние

Установено е, че лек автомобил Хонда "Сивик" е ударил паркиран автомобил "Нисан", след което водачът е напуснал местопроизшествието.

В резултат на инцидента, по Нисана са нанесени леки материални щети. В хода на извършената проверка е изяснено, че зад волана на Хондата е бил 52-годишен мъж. Той е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, апаратът е отчел 2,98 промила.

Затруднено е движението през Прохода на Републиката заради катастрофа

На 24 май, 24-годишна жена от с. Блъсковци, във видимо нетрезво състояние, е повредила патрулен автомобил. В полицейското управление в Елена е получен сигнал от жената, че й е наложен физически и психически тормоз.

Турски шофьор блъсна пешеходец и опита да напусне страната, а друг отнесе патрулка (ВИДЕО)

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил жената във видимо нетрезво състояние, която поискала полицейският автомобил да я откара от с. Блъсковци до съседното село като такси.

При отказа на униформените, тя започнала да буйства и с крак счупила странично огледало на служебния автомобил. Тя е задържана.