Шофьорът, ударил пътник: Не съм осъждан, мъжът риташе вратата без да каже дума
Шофьорът, ударил пътник: Не съм осъждан, мъжът риташе вратата без да каже дума / Дарик нюз, архив
Милен Ангелов: Не съм осъждан, пътникът риташе вратата без да каже дума
70622
Милен Ангелов: Не съм осъждан, пътникът риташе вратата без да каже дума
  • Милен Ангелов: Не съм осъждан, пътникът риташе вратата без да каже дума

Несъгласие с информация на Областната дирекция на МВР- В. Търново за инцидент в Горна Оряховица изрази един от участниците в него. Както писахме вчера, в събота шофьор на автобус е ударил пътник, слизащ в железничарския град. Според бюлетина на полицията водачът е известен на полицията, осъждан е и е набил пътника, който му направил забележка за счупена врата на возилото.

“Вратата бе разкачена от пътника, който я изрита силно няколко пъти, без да отправи никаква забележка. Преди инцидента, по време на инцидента и след него двамата не сме разменили нито дума. Полицаят може да потвърди, че приятелката на господина промълви само, че не е трябвало да го удрям толкова силно. Съжалявам, че го ударих, но с този автобус си вадя хляба. Ако не бях се намесил, следващият ритник щеше да доведе до счупване и на стъклото зад вратата, тъй като тя увисна. Сигурен съм, че пътниците могат да потвърдят моя разказ”, заяви шофьорът Милен Ангелов.

Той представи в Дарик копие от свидетелство за съдимост, издадено на 5 февруари тази година, в което пише, че не е осъждан. “В полицията даже не съм влизал преди този инцидент. Единственото ми прегрешение е, че са ме хващали веднъж с алкохол като тиинейджър. Ударих две водки и се качих в колата. Не съм се бил друг път, нямам хулигански прояви. Представих свидетелството във фирмата, в която съм на работа от 6 февруари. Вадил съм си свидетелство и за предишна месторабота”, добави Милен Ангелов. По думите му още същата вечер той е платил лекарствата на пострадалия и се надява да се видят и да се разберат. В момента е отстранен от работа от собственика на превозваческата фирма, а автобусът е на ремонт.

Чуйте разказа на мъжа в звуковия файл.

Забележка: Дарик нюз В. Търново е готов да представи гледната точка на другата страна, стига да бъде изразена по начина, по който го направи Милен Ангелов.

През 2002 година Милен Ангелов е глобен със съдебно решение- 300 лева, заради шофиране в нетрезво състояние, информираха от Областната дирекция на МВР. Според тях е изтекъл десетгодишният давностен срок и това е причината свидетелството му за съдимост вече да е чисто.