Пловдивчани най-добри любовници, има какво да се желае от плевенчани
Пловдивчани най-добри любовници, има какво да се желае от плевенчани / dariknews.bg
Пловдивчани най-добри любовници, има какво да се желае от плевенчани
31746
Пловдивчани най-добри любовници, има какво да се желае от плевенчани
  • Пловдивчани най-добри любовници, има какво да се желае от плевенчани

Пловдивчани са най-добри любовници, а най-романтични са мъжете в Благоевград и Сандански. Това показват резултатите от анкетно проучване за сексуалността на българския мъж, организирано от сайта www.pitat.me. Националната кампания стартира на 13 юни в София и ще продължи до 13 септември.

Мобилни екипи до момента са обиколили 12 български града, като днес бяха във Велико Търново. Всички желаещи да се включат в изследването „Става ли българският мъж?" трябваше да попълнят анкетни карти с провокативни въпроси, сред които „Може ли и по колко може българският мъж?", „Добър любовник ли е българският мъж", „Удовлетворява ли партньорката си", „Колко често се е случвало да има засечки в половия акт?". 

Най не стават мъжете в Плевен, показват още резултатите от допитването. Това е единственият до момента град с най-много отрицателни отговори /над 30 %/ на анкетираните жени дали е добър любовник българският мъж, каза Роси Михайлова от pitat.me.

Като цяло обаче обобщените до сега отговори от всички градове определят българския мъж като добър любовник. В анкетите, макар и не толкова активно, се включват и мъже. От техните отговори става ясно, че голяма част от представителите на силния пол имат проблеми в сексуално отношение, посочи още Роси Михайлова.

Чуйте я в звуковия файл. 

Резултатите от изследването във Велико Търново ще бъдат готови в началото на следващата седмица. След старата столица кампанията ще продължи във Варна, Бургас и други черноморски градове.