зов за помощ
зов за помощ / netinfo
14-годишната Никол Георгиева от Велико Търново е с тумор на тазобедрената става, а клиника в Турция дава шанс за излекуването й
24-годишната Христина Христова от Полски Тръмбеш пусна на търг балната си рокля в помощ на 14-годишната Никол Георгиева от Велико Търново, която е с тумор на тазобедрената става. 
 

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: 13-годишната Никол спешно се нуждае от 165 000 евро за лечение


Припомняме, че в края на миналата година клиника в Турция даде надежда на родителите на Никол, че има шанс за излекуването й. Родителите на момичето провеждат кампания за събиране на средства, за да може дъщеря им да продължи да ходи с връсниците си на училище, да спортува, да танцува и да озарява всички около себе си. Техни близки и приятели също апелират за помощ в социалните мрежи. 
 

Даниел Панов и общината подкрепиха благотворителната кампания за Никол


Във фейсбук вече е направена страница – базар, в която също се набират средства чрез продажбата на лични вещи. Тя носи името „Надежда за Никол- Благотворителен Базар“ и всеки може да продаде или купи даден артикул. 

Именно в тази група Христина предлага балната си рокля, за да може да помогне на момичето. Тя споделя, че отдавна иска да дари средства и обясни, че според нея това е най-подходящият начин. Обявената начална цена на роклята е 150 лв, а краят на търга ще бъде на 21.01.2018 г. "Надявам се да има добри хора и да помогнем на това невинно дете да оздравее!", апелира Христина.

Младо момиче пуска на търг балната си рокля в помощ на Никол
netinfo

Освен нея, в групата има и редица други хора, които имат желание да помогнат. Чаши, дрехи, обувки, книги, телефони, мебели, ръчно изработени картички и неща за дома са сред нещата, които могат да бъдат закупени, като събраните средства ще бъдат преведени в сметката на Никол.

Част от хората в групата имат желание да бъде организиран и физически базар, на които също да се продават вещи, но все още не е обявена дата за съответните градове.


Дарителската сметка на Никол Йорданова Георгиева е:
IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34
BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк : UNCRBGSF.
PAY PAL: nadq_2009@abv.bg