Младежите от БСП подариха български знамена на училищата в общината
Младежите от БСП подариха български знамена на училищата в общината / netinfo
Младежкото обединение на БСП подари български знамена и връчи поздравителни адреси на всички училища от Община Велико Търново. Поводът е предстоящият първи учебен ден в петък. Младежите единодушно решиха да проведат акцията и се включиха в раздаването на трибагрениците. Директорите и учителите от своя страна приеха радушно младите хора и ги поздравиха за патриотичната  инициативата.

8325 ученици влизат в класните стаи във Велико Търново

„За всеки българин 15-ти септември винаги е бил празник, когато децата на България прекрачват прага на училището с усмивка и амбиция за успех. Ден, в който всеки ученик се събира със своя клас, любимите учители и приятелите си, за да започне една година, изпълнена с нови знания и успехи. Ден, в който всеки учител със своята всеотдайност мотивира възпитаниците си да четат, да мислят и да търсят верния път.

Деница Николова: Още 213 млн. лева ще бъдат отпуснати за подобряване на образователната инфраструктура

"Моля, приемете българския трибагреник като подарък за началото на новата учебна година с пожеланието да пазите жив българския дух. Благодарение на училищата, където поколения са учили четмо и писмо, българите сме запазили нашата идентичност като народ през вековете”, пишат в поздравителния адрес младите социалисти.