Марин Пейчев отново над всички във Воля за победа
Марин Пейчев отново над всички във Воля за победа / DarikNews.bg

Състезателят на "Локомотив 96" Марин Пейчев отново отказа конкуренцията в уникалния по своя дух и формат интеграционен турнир по канадска борба за хора с увреждания "Воля за победа". Третият сезон на кампанията стартира в горнооряховското село Поликрайще. Турнирът бе открит от кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, който получи плакет за приноса си в популяризирането на канадската борба в региона.

Марин Пейчев се представи в по-тежката категория над 80 килограма, но отново не срещна съпротива и убедително дублира успеха си с лява и дясна ръка. Във финалните срещи той се справи с Иван Великов от "Успех" /Дряново/. В по-леката категория до 80 кг Александър Миховски спечели първото място с лява ръка, а Тихомир Трифонов триумфира с дясна.

При дамите Ася Бурова от Пловдив спечели златото в двете движение в категория до 65 кг. Двукратната победителка във "Воля за победа" Емилия Стоянова от "Родопи" /Кърджали/ не срещна трудности в тежката категория.

Победителите бяха наградени от кмета на Поликрайще Марин Тодоранов, а здрава десница на събитието подадоха земеделските производители от селото Румен Тодоранов и Марин Богомилов. Кметът инж. Добрев дори участва в демонстрация с Марин Пейчев, който му разясни тънкостите на канадската борба.