/ netinfo
Три акции по случай Международния ден на младежта организираха от Градски ученически парламент. Първо по рода си Неон парти се проведе в Пиано - бар „Плей“. Обособени кътове за рисуване с неонови бои посрещаха гостите на събитието, а организаторите бяха подготвили светещи гривни за всички.

Градският ученически парламент отбеляза Деня на Младежта
netinfo

Превърналата се в традиционна акция  „Водна битка“ се проведе пред Галерия „Борис Денев“, където всички желаещи успяха да се разхладят в летните жеги със специално напълнени балони с вода.

Градският ученически парламент отбеляза Деня на Младежта
netinfo

Кулминацията на честванията бе грандиозен концерт под наслов „Вечер на младите таланти“ организиран съвместно с Вокално студио за любители „ЦеЛи“ и неговият ръководител Цветин Кръстев. В концерта взеха участие много таланти от града и страната. Бени Калчева, Дара Пелтекова, Ивета Петрова, Анна Христова, Ивана Евтимова, Цветин Кръстев и Деница Дончева плениха всички с изпълненията си.

Гала Ботева и Симона Захариева омаяха всички с дуетните си песни, а вечерта завърши с невероятното изпълнение на Гергана Стоянова и Илиян Калинов. Организаторите се зарекоха, че ще повторят концерта отново на пролет, защото младите таланти трябва да се подкрепят.