Горнооряховският кмет Добромир Добрев си избра дами за заместнички
Горнооряховският кмет Добромир Добрев си избра дами за заместнички / Община Горна Оряховица

Новият кмет на община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев представи своите заместници. Заместник- кмет с ресор ТСУ стана 28- годишната Деница Коева. Тя е завършила „Строителство на сгради и съоръжения”. Има 7 години стаж в областта на строителството, 6 от тях са в общинска администрация. През последния месец беше временно изпълняваща длъжността кмет на община Горна Оряховица. Омъжена е, с едно дете.

Йорданка Кушева е заместник- кмет с ресор „Хуманитарни дейности”. На 36 години е, с 12- годишен стаж в областта на образованието. Шест от тях е била учител по български език и литература в СОУ „Вичо Грънчаров”. През 2008 г., след проведен конкурс, става началник отдел „Образование и култура” в Общината. Тази длъжност, с малко прекъсване докато ръководи Регионалния инспекторат по образование, г-жа Кушева изпълняваше до настоящото и назначение. Омъжена е, има син и дъщеря.

Инж. Добромир Добрев обяви и имената на кметските наместници на четири населени места от Общината, в които не се провеждат преки избори. Трима от тях и до сега кметуваха в селищата си. Това са Маринчо Маринов в Горски долен Тръмбеш, Райна Цветкова в Стрелец и Снежана Велкова в Паисий. Мария Симеонова ще бъде кметски наместник в Горски горен Тръмбеш.