Етър ВТ пробва халф от школата на Локо /София/, освободиха трима юноши
Етър ВТ пробва халф от школата на Локо /София/, освободиха трима юноши / Дарик нюз, архив

Роденият през 1987 г. Калоян Ангелов е на проби в “Етър ВТ”, съобщи старши треньорът Калоян Чакъров. Десният външен халф е юноша на “Локомотив” /София/, играл е за молдовския „Зимбру”, италианския „Касалеоне”, „Видима-Раковски”, „Спортист” /Своге/, „Янтра” /Габрово/ и ФК „Шумен”, а през последния сезон бе във “Витоша” /Бистрица/ в “Б” група.

В тима засега остават и другите четири нови имена– централните защитници Благовест Ботев и Борислав Джарнавлиев, халфът Алекс Згрипаров и нападателят Борислав Иванов. Всички те ще бъдат наблюдавани и в утрешната контрола на „виолетовите” в Бургас. Сигурни от новите попълнения са Иван Петков и Николай Петров.

Калоян Чакъров обяви имената на тримата футболисти, на които няма да разчита през новото първенство. Това са юношите Калоян Калчев, Юсмен Кадир и Захари Захариев. „Някой ден отново може да разчитаме на тях, ще продължим да наблюдаваме развитието им”, коментира Чакъров. Твърде вероятно е тримата да отидат в ОФК „Павликени”. На този етап Алиш Хаджимустафа ще бъде ползван само при юношите старша възраст. Той получи десетдневна почивка и от 4 август започва тренировки при наборите си.