/ netinfo

От "Етър" намалиха двойно цените на билетите за предстоящия решаващ мач с "Пирин", като призовахат за масова подкрепа великотърновската публика. Вместо 8 лв., цените на билетите ще бъдат по 4 лв. за всички, като децата до 7 г. влизат безплатно. Клубът направи и още един жест към всички ученици - чрез директорите на училища покани всички ученици безплатно на мача.

Цената от 4 лв. ще бъде не само за мача с "Пирин", но и за следващия бараж с Дунав или Витоша. "Намаляваме цените двойно за предстоящите важни мачове. Желанието ни е стадионът да е пълен. Призоваваме феновете да дойдат, да покажат гореща подкрепа и коректно поведение, Етър има нужда от своя 12-и играч", заяви административният директор Страцимир Тинчев.

"Тук парите остават настрани и искаме на стадиона да дойдат колкото може повече хора. Надяваме се всеки един фен, който е идвал досега и е плащал по 8 лв., да доведе поне още по един-двама души. Ако поне Сектор А се напълни с 4000 души, ще бъде страхотна атмосфера и голяма подкрепа за футболистите, защото тези мачове са решаващи за нас", коментира главният мениджър Красимир Балъков.

Преди това и феновете се обърнаха с призив към клуба "По-ниска цена на билета - повече хора на стадиона!", на което от клуба реагираха с незабавната реакция.