/ Община Свищов
Сдружение "Един процент промяна“ дари сумата от 6 400 лв. за създаване на кабинет за групова работа в ЦСРИ-Свищов. Средствата бяха събрани от дарителска кампания на сдружението през м. февруари в София. За втори път младите хора от организацията се обединяват в подкрепа на социалната услуга ,,Център за социална рехабилитация и интеграция“-Свищов.

Регионалният представител на Комисията за защита от дискриминация организира приемна в Свищов

През месец май 2017 г. Сдружението дари на Центъра хидравлична кушетка и електрическа бягаща пътека, на стойност 3000 лв. Двете нови придобивки пристигнаха по поръчка от Германия и внесоха голяма промяна в ежедневието на потребителите, и екипа на услугата.

Благородната февруарска кауза за 2019 г. на "Един процент промяна“ бе насочена отново към ЦСРИ, с цел да подпомогне за осъществяване на целта им, а именно създаване на кабинет за групова работа. Доброто дело на организаторите беше увенчано с успех и завърши със събраната сумата от 6400 лева.

Община Свищов подписа меморандум за сътрудничество с Българска агенция за инвестиции и „Национална компания индустриални зони“ ЕАД

„Доброволците от организацията "Един процент промяна“ освен дарители и партньори в начинанията на ЦСРИ, на първо място са наши добри приятели. Горди сме, че имаме възможност да се докоснем и да общуваме с толкова чисти, и добронамерени млади хора“, сподели развълнувано директорът на ЦСРИ Десислава Йорданова.

"Сдружението допринесе много за социалната услуга, за нейното развитие и подобряване на материалната база. Винаги ще сме признателни на дарителите, които ни  подкрепят, защото те влагат много от емоциите си и усилията в стремежа да са максимално полезни в съвместно свършената работа.

Благодарни сме и на кмета на община Свищов Генчо Генчев, и цялото общинско ръководство за безвъзмездната и системна подкрепа, която оказват на Центъра за социална рехабилитация и интеграция“,каза още Десислава Йорданова.