Децата посрещат Дядо Коледа с Куклен театър ВЕСЕЛ и в Елена
Децата посрещат Дядо Коледа с Куклен театър ВЕСЕЛ и в Елена / netinfo
Кукленият театър ВЕСЕЛ от Велико Търново ще доведе добрия старец Дядо Коледа и при децата на Елена. Интерактивният шоу-спектакъл „Писмо  до Дядо Коледа“ е едно от любимите заглавия в репертоара на театъра. Спектакълът, който ще представят търновските актьори, се играе на театрални сцени в цяла България. Драматизацията и постановката са дело на Веселин Василев, а музикалното оформление и звуковата среда– на Петър Атанасчев. Актьорският дует е добре познат на феновете на кукления театър – Елка Баланова и Веселин Василев и, разбира се, специалният гост Дядо Коледа.

„Мили Дядо Коледа, донеси на децата и на нас най-хубавото…“ . Това е писмото, което ще изпратят до добрия старец всички, а какъв ще е отговорът? Подаръците или приятелството?...  Когато дойде любимецът на децата по цял свят, ще разберем…

„ Писмо  до Дядо Коледа “ е жизнерадостен шоу-спектакъл, в който чрез игрови елементи на художествения изказ се разширяват и задълбочават познанията на малкия зрител за предстоящите празници. Актьорите, с помощта на децата, „рисуват“ образа на Коледния дух. А появата на Дядо Коледа е предхождана от много тематични игри, загадки, етюди и изненади. Феерия от песни, багри и... фантазия!
  
Запалването на празничните светлини на Коледната елха ще се случи на 7 декември от 17.00 часа на площад „Христо Ботев“ в Елена. Проектът се реализира с любезното спомоществователство на Община Елена.