Болярки трети на турнир в Гърция
Болярки трети на турнир в Гърция / netinfo
На трето място на международен турнир по футбол за жени в Гърция се класира отборът на “Болярки”, през отминалия уикенд.
“По всеобщото мнение на присъствалите специалисти нашият отбор бе най- добрия от четирите и заслужаваше да спечели купата. Започнахме първия мач със състава на домакините от Волос, които са шампионки на страната си на практика без загрявка. В програмата бе записан един начален час, но още докато се обличахме в съблекалните ни извикаха,у тъй като съперничките и съдиите вече чакаха на терена. Докато влезем в ритъм получихме гол, след което имахме пълно надмощие, но не успяхме да изравним.
Почти веднага след първата започна втората ни среща, в която играхме с “Олимпия” /София/. Отново имахме превъзходство, отправихме поне 15 удара, без да позволим нито един точен в нашата врата. В последната минута Велизара Димитрова пропусна от чиста позиция и завършихме 0:0. В третия мач с отбора на Солун вече се отпушихме и победихме с 4:0. Лидия Начева отбеляза две попадения, които и донесоха приза за голмайстор на турнира, другите две добавиха Моника Симеонова и Милена Любенова”, разказа старши треньора на “Болярки” Валентин Витанов.