Проблемите започнали преди около 4 години
Заложници на непрестанен тормоз. Цял блок във Варна живее в омагьосания кръг на проблем с психично болна съседка, съобщава NOVA.

Психично болен мъж е причинил пожара в Хасковско

Възрастната жена е на 72 години и живее в общинско жилище повече от 30 години. Хората в блока разказват, че ги притеснява шума, на който са подложени, жената хвърляла предмети, плашила децата.

„Проблемите започнаха от 4 години. Аз живея над нея. Почти всяка вечер се чува блъскане, чукане, викане. Агресивна е, употребява алкохол”, заяви Димитър Николов.

Полицията обзевреди психично болен мъж, нападал наред с железен прът

"Събирахме подписка от входа, внесохме я в съда. Решението беше, че не е опасна за нас. Според нас, тя е опасна за живущите в блока. Няма реакция и от кметството”, заяви друга съседка.

„И колежките се притесняват от поведението на госпожата. Затова много често при проверка на въпросното жилище, те търсят съдействие от синовете на въпросната госпожа. На нас ни трябват твърди, неопровержими доказателства, че въпросната жена е опасна и нарушава обществения ред.

Психично болен нападна момиче в Несебър, преби и 69-годишна жена

Предприели сме редица мерки, но се оказа, че има подаден един единствен сигнал миналата година”, обясни Николай Костадинов, кмет на район „Владислав Варненчик”.
nova.bg