В Спартак вече работят по селекцията, Пантев вярва в победата срещу Провадия
В Спартак вече работят по селекцията, Пантев вярва в победата срещу Провадия / Добри Атанасов
В "Спартак" вече работят по селекцията, Пантев вярва в победата срещу Провадия
82840
В "Спартак" вече работят по селекцията, Пантев вярва в победата срещу Провадия
  • В "Спартак" вече работят по селекцията, Пантев вярва в победата срещу Провадия

Треньорът на ФК „Спартак” Вн Димитър Пантев призна, че загубата срещу Белослав по-миналия кръг е била неочаквана, но може би е била за добро, тъй като много неща са се променили в главата на футболистите, които са разбрали, че техните съперници няма как сами да се победят. Той изрази увереност, че в мачовете, които остават играчите ще подходят много по-концентрирано.

За предстоящото гостуване срещу Провадия Пантев няма да може да разчита на Пламен Цветков, който е контузен и ще пропусне останалите срещи до края на полусезона. Има още един- двама футболисти с болежки, които вероятно ще се възстановят и ще са на линия за срещата. „Очаквам да победим в Провадия. Там теренът позволява да се играе футбол. Ако ние покажем това, което можем и подходим по правилния начин можем да победим всеки един отбор в тази група”, коментира Пантев за предаването „Морски гонг” по Дарик радио.

Той призна, че в тима ще бъдат привлечени нови футболисти, с които вече е разговаряно и селекцията е в почти завършен вид.

Чуйте цялото интервю с Димитър Пантев в приложения звуков файл: