Шеф на „Холдинг Варна” в листата на „Нашият град”
Шеф на „Холдинг Варна” в листата на „Нашият град” / www.dnevnik.bg

„Нашият град” няма да издига кандидат за кмет на Варна, съобщи в студиото на Дарик лидерът на движението Неделчо Михайлов дни преди изтичане на крайния срок за регистрация на претендентите за поста.

"Оставайки единствената политическа партия без кандидат кмет, насочваме всичките си усилия към постигане на максимален резултат в изборите за общински съветници!", се казва в декларацияна "Нашият град", която ще бъде резпространена днес до симпатизантите на партията чрез варненските медии.

„Няма да ставаме участници в чужди сценарии и част от общото компрометиране на изборите. Поради тази причина няма да издигаме и свой кандидат”, заяви Михайлов. Той ще води листата на „Нашият град”, а на второ място е управителят на ДКЦ 1 „Св. Клементина” д-р Иван Иванов. След тях са досегашните съветници Владимир Тонев, Андрей Василев и Драгомир Дончев. На седма позиция е изпълнителният директор на „Холдинг Варна” Милчо Близнаков.

Все още не е ясно кой кандидат за кмет ще бъде подкрепен от „Нашият град”. Решение за това движението ще вземе допълнително.