Павел Димитров: Ще върнем доверието в МВР
Павел Димитров: Ще върнем доверието в МВР / netinfo

От 40 години работя в системата на МВР. То никога не е било в толкова окаяно състояние, както в момента. Затова една от основните ни задачи ще е да върнем доверието на хората във вътрешното министерство. Това каза кандидатът за народен представител и ръководител на ГЕРБ – Варна Павел Димитров по време на среща с жителите на Дългопол. Ще сложим край на безобразията в страната, за които говори и Ахмед Доган и то по откровено циничен начин. Това, което свърши безпринципната тройна коалиция, е да ни направи най-бедната и корумпирана държава в Европейския съюз. Кражбите, които се извършиха в рамките на мандата й, са потресаващи, добави Димитов. Той бе категоричен, че намерението на ГЕРБ е да сложи край на всичко това и да потърси отговорност от големите грабители на държавата.

Посещението на Павел Димитров в Провадия бе част от обиколката на кандидатите за народни представители от ГЕРБ в общините от Варненска област. Заедно с него бяха и голяма част от останалите в листата, сред които Димитър Атанасов, Свилен Крайчев, Ивайло Комитов, Даниела Петрова, Марина Карапетян, Светослав Трайков, Станислав Иванов, Явор Янков и други. През почивните дни те посетиха и Провадия и село Цонево. С вашата подкрепа Провадия вече не е червен бастион, обърна се към хората Павел Димитров. Той призова жителите на града да подкрепят кандидатите на ГЕРБ като гласуват с № 3 в двете бюлетини. Така Провадия ще може да има свой народен представител в лицето на д-р Светослав Неделчев, който е на избираемо място в листата, каза още председателят на ГЕРБ – Варна.

Основната ни цел е да спрем кражбите в държавата, увери жителите на Цонево и кандидадът за народен предствител Димитър Атанасов. Ако правителството на тройната коалиция не ги бе допуснало, сега нямаше да се чудим защо няма пари за пенсии и заплати, каза още той.