/ НФСБ-Варна
НФСБ-Варна издига и подкрепя кандидатурата на председателя на НФСБ и народен представител Валери Симеонов за водач на листа за Европейски парламент. Номинацията става след проведени събрания на областните структури, обясниха от местната организация на партията.

Номинираха Валери Симеонов за водач на листата за евроизборите

Благодарение на активните последователни действия на Валери Симеонов беше изградена оградата по границата ни с Република Турция, която е и външна граница на Европейския съюз. Съоръжението в значителна степен пресече нелегалната миграция и трафика на хора, за което свидетелства и оценката на партньорите ни от Европейския съюз.

Симеонов активно и остро се противопостави срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция, която съдържа противоконституционни положения противоречащи на семейните ценности и традиции. Също така той категорично се противопостави и срещу приемането на Глобалния пакт за миграция на ООН. 

На трето място е активната дейност на Валери Симеонов за подпомагане на българския бизнес, благодарение на инициираните от него промени туризмът в последните два сезона бе спасен с украински и молдовски работници. Последователно Симеонов отстоява и политиката за развитие на българския туризъм, защитавайки идеята за втори лифт в Банско. 

Валери Симеонов реагираше при всеки опит за налагане на монопол и ограничаване на конкуренцията, като по този начин защити малките и средни търговци в различни браншове. Битката му срещу плажните концесионери, срещу бандитската приватизация на БМФ и неизпълнените ангажименти, включително и дължимите от дружеството близо 60 млн. лева към държавата и други. Други мотиви за номинацията на Симеонов са действията му в защита на правовия ред и водената от него политика в интерес на пенсионерите и възрастните хора, изтъкват от НФСБ-Варна.

Освен лидера на партията, номинация получи и регионалният координатор за североизточна България и общински съветник във Варна Димитър Карбов. Той получи номинация на структурите заради последователна и активна обществена дейност през последните 10 години, както и за благородните и справедливи каузи, зад които е заставал.

От НФСБ завършиха с това, че е важно всички да осъзнаят колко ключово за бъдещето на България е да се чуе в Европейския парламент гласът на патриотите. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК