Шампион на "Вокил" с победа в турнира B1B FIGHT NIGHT
Шампион на "Вокил" с победа в турнира B1B FIGHT NIGHT / СК "Вокил"
Али Юзеир (The Rubber), който е няколко кратен Републикански шампион, направи своя пробив в професионалния кикбокс.Това е негова втора изява на профи ринга. това се случи в Двореца на културата и спорта в събитието B1B FIGHT NIGHT.
По програма първо се изиграха 4 срещи по кикбокс в стил К1.Те бяха част от основното събитие Girl Power- мачът за Европейската титла по кикбокс на WKN и Световната титла по бокс.
Основно участниците бяха млади таланти, които тепърва навлизат в професионалната си кариера като кикбоксьори.
В среща № 4 бе и състезателят на "Вокил" Али Юзеир, който се изправи срещу представителя на СК Боил – Теодор Христов.
И двамата състезатели показа най-доброто от себе си, като през цялото време на мача си разменяха серии от удари завършващи с акцентиране както го изисква прфесионалния кикбокс.
В първия рунд Али се колебаеше, което даде предимство на съперника му да натрупа повече точки и да пласира по-добри комбинации.
Във втория рунд опитът си каза думата и Али се мобилизира и обърна мача, съобщават от клуба му "Вокил". На няколко пъти Али успя да пласира тежки лоу кикове и чисти прави удари с ръце.
В третия рунд нещата отново се случиха в негова полза.През цялото време публиката беше на крака и аплодираше младите таланти.
Един срещу те си разменяха мощни удари, с които ясно заявяваха, че ни най-малко са уморени и че са бойци, които се бият докрай. Али успя да нанесе повече точни удари, което му спечели гласа на съдиите.
С пълно единодушие той бе обявен за победител и аплодиран заслужено от публиката.
СК "Вокил"