Кметовете на „Приморски”, „Одесос” и „Аспарухово” поискаха време
Кметовете на „Приморски”, „Одесос” и „Аспарухово” поискаха време / Дарик Варна

„Не мога да кажа дали ще има промени преди да се запозная с хората в администрацията". Това заяви новоизбраният нов районен кмет на „Приморски" Петя Проданова. Тя сподели, че познава само двама души в сегашната администрация.

Петя Проданова е машинен инженер. Завършила е ВМИ-Варна. 20 години е работила в "Бюрото по труда" във Варна,  като 13 години е била негов шеф. Има 2 дъщери.

„Имам доста идеи, но мисля, че е още много рано да ги споделя. Ще помоля да ми дадете един известен пориод да се аклиматизирам, да се адаптирам към работната среда и да потърся решение за проблемите, които съществуват". Това обяви Георги Недев, новият кмет на другия централен район - „Одесос". Основната задача на екипа му все пак ще е да осигури добро административно обслужване. Недев посочи, че в администрацията ще има минимални промени, тъй като кметство „Одесос" било едно от най-добре работещите кметства в цялата страна.

Георги Недев е на 42 години. Завършил е „Финанси", като последно се е занимавал с частен бизнес.

Добра оценка за предшественика си даде и новоизбраният районен кмет на „Аспарухово" Йордан Николов. Той обяви, че ще работи за подобряване на обслужването на гражданите. Според Николов, промени в администрацията ще има, но след като анализара сегашния кметски екип. След анализ ще бъдат посочени и приоритетите в работата на новия районен кмет.

Йордан Николов разкри, че е на 43 г., женен е и засега има едно дете. В „Аспарухово" живее от 5-6 години.