Един ден в рая срещу 5555 лева
Един ден в рая срещу 5555 лева / netinfo
За редовия българин почивката на хотел е лукс, особено в условията на икономическа криза. Има обаче една категория хора, които търсят най-луксозния вид туризъм. Точно за тях, макар и много малък процент от населението, е новата „седемзвездна” услуга на хотел „Астера” в КК „Златни пясъци”. На последния етаж на хотела вече приема гости Апартаментът. Той не е като останалите хотелски апартаменти, затова му поставяме главно А. Това е изключителна ВИП услуга, но не за обикновени ВИП-ове. Апартаментът си е за богоизбрани. Ясно е, че е луксозно обзаведен, ясно е още и че разполага с всички познати от хотелите удобства. Но... Има и още. ..

На покрива на „Астера” е построена хеликоптерна площадка, тоест гостите на Апартамента могат да пристигат абсолютно инкогнито. Или да си правят разходки с хеликоптера над крайбрежието и морето. За обитателите на Апартамента е осигурена и лимузина Майбах, която е на тяхно разположение по време на целия им престой. За Апартамента се грижи иконом. Той е връзката на най-ВИП-персоните с външния свят. На него те си поръчват всичко – най-добрата храна, най-качествения и скъп алкохол и всякакви луксозни щуротии. В това число масажист/ка, фризьор/ка, гримьор/ка. Ако гостите на Апартамента са с дете, гувернантка ще се грижи за него докато родителите му се забавляват.

Апартаментът е с площ 400 кв.м., откритата му площ е 150 кв.м., а джакузито е огромно и е на самата тераса. Една нощувка в целия този лукс струва 5555 лева. Засега гости на Апартамента са били само партньори на „Химимпорт”, собственика на хотела.

Седемзвездната услуга вече е на „свободния” туристически пазар. Приятно прекарване!