/ БГНЕС
Оръжейният завод "Арсенал" АД в Казанлък обявява почти 300 свободни работни места

Търсят се специалисти с висше техническо и химическо образование или със средно специално с продължаване на обучението. Обявени са свободни места за инженери  - металург, конструктор, технолог, инженер химични процеси, както и началник смяна, инженер ВиК и енергетик. 

По-голямата част от обявените позиции са по професиите фрезисти, окачествители, машинни оператори, настройчици и други работници в производството. Свободни места има и за огняри и копачи на канали, за което не се изисква образование.

Важна част от политиката на дружеството е стипендиантската програма, която осигурява възможност за професионално развитие на млади специалисти. За програмата могат да кандидатстват студенти, обучаващи се в редовна форма с инженерни специалности, като предимство имат тези, които са завършили средното си образование в Казанлък. 

Желаещите да кандидатстват за свободните позиции или за стипендиантска програма, могат да изпратят документите си на kadri@arsenal-bg.com или да ги подадат на място. Подробна информация и списък на свободните длъжности са публикувани в официалния сайт на дружеството. 
БТА