За месец спират движението по ул. “Хан Тервел“ в Стара Загора
За месец спират движението по ул. “Хан Тервел“ в Стара Загора / DarikNews.bg, архив

В продължение на месец ще бъде спряно движението на всички видове превозни средства по ул. „Хан Тервел", в участъка северно от ул. „Хр. Морфова" в Стара Загора. Промяната се налага с оглед осигуряване на безопасността по изпълнението на строително-монтажните работи за реконструкция и разширение на канализационната и водопроводна мрежа на кв. „Самара - 3". Автобусна линия №33 се спира, а движението на автобусни линии №8, №20, №21 и №44 е променено.

До 4 януари е спряно движението на всички видове транспорт по ул. „Хан Тервел", в отсечката от ул. „Христина Морфова" на север, до края на кв. „Самара - 3".

Движението се осъществява по обходен маршрут:

• за движещите се посока север - юг: ул. „Христина Морфова" - бул. „Крайречен" - бул. „Цар Симеон Велики" и обратно.

• Общественият транспорт /автобусни линии №8, №20, №21 и №44/ ще се обслужва до ул. „Хан Тервел". Спирки „Самара 3", „Мания" и „Бедечка" няма да обслужват автобусни линии № 8, 20, 21 и № 44. Автобусите ще спират на бул. „Крайречен" на определените за това места, на които са монтирани знаци, указващи автобусни спирки. Ще обръщат пред Първи частен склад.

• Автобусна линия №33 се спира до 04.01.2016г.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.