ВОЛЯ се регистрира за местните избори в Стара Загора
ВОЛЯ се регистрира за местните избори в Стара Загора / ВОЛЯ
ВОЛЯ регистрира листата си за общински съветници в Стара Загора. Партията на Веселин Марешки предлага на старозагорци експертност и грижа за общината.
 
„Съгласни сме с мнението на голяма част от досегашните общински съветници, които определят колегите си като безмълвни и безидейни. Но явно не осъзнават, че и те попадат в това число! Точно затова издигаме активни хора, доказали себе си в различни сфери. Още в първите шест места предлагаме уважавани учители от предучилищното и средното образование, лекар, адвокат, директор на детска ясла в града, както и предприемачи, мениджъри. Избрахме този екип за общински съветници, защото смятаме, че на Стара Загора са й необходими хора, които познават добре проблемите на общината, но и имат експертния потенциал да дадат ефективни решения!“, заяви народният представител от ВОЛЯ Кръстина Таскова.
 
Тя допълни, че има много какво да се очаква – като се започне от общинските медицински центрове, които са в окаяно състояние, и се продължи през изключително дългите срокове за изпълнение на всяка обществена поръчка.

„Ще работим с разум и ще водим кампания, която да надгражда, не деструктивна и популистка. Но ще бъдем изключително критични към това как се харчат парите на старозагорци", каза водачът на листата на ВОЛЯ Боян Кулев. 

От ВОЛЯ са категорични, че залагат на мажоритарния вот, а не на партийния, защото трябва да се гласува за личности, а не просто за партии.