/ iStock/Getty Images
За всички на територията на Казанлък и населените места са разкрити два тел. номера: 0887/ 700-846 - за здравна консултация, и 0700/ 400-56 - за доставка на топла храна, хранителни продукти и лекарства
Със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев срокът на всички въведени до момента в страната противоепидемични мерки се удължава до 12 април. Препоръката бе отправена тази сутрин от Националния оперативен щаб.

Община Казанлък разкрива втори дежурен телефон за спешни случаи

Съгласно новата заповед се допуска в големите търговски центрове тип МОЛ да работят доставчиците на платежни услуги, при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания, в т.ч. дезинфекция, проветряване и инструктаж за спазване на лична хигиена на персонала, осигуряване на лични предпазни средства и недопускане до работа на служители с прояви на остри заразни заболявания.

Първа положителна проба за коронавирус от Казанлък

Община Казанлък напомня на всички граждани, че за всички на територията на града и населените места са разкрити два тел. номера: 0887/ 700-846 - за здравна консултация, и 0700/ 400-56 - за доставка на топла храна, хранителни продукти и лекарства.