/ netinfo
По нестандартен начин ученици поканиха класния си ръководител на бал. 12”д” клас от математическата гимназия „Гео Милев” в Стара Загора постави транспарант на девететажен блок срещу сградата на училището и в едно от междучасията изненада госпожа Татяна Костадинова с поканата за абитуриентския си бал. За учителя по биология и здравно образование това е шестият випуск, който изпраща, но първата подобна изненада.
 

бал
netinfo


„Каним ви на бал” написаха дванайсетокласниците на транспаранта, а идеята за необичайната покана е на двама от зрелостниците. Класът я подел, организирали се бързо, защото решили да направят нещо по-различно за любимия си учител.

Госпожа Костадинова заслужи тази изненада, защото тя ни научи да бъдем отговорни с нещата, които правим, но преди всичко ни научи да бъдем добри хора, разказват бъдещите абитуриенти.

бал
netinfo


Татяна Костадинова е учител по биология, за когото 12”д” е шестият випуск, който изпраща, но разказва, че за първи път получава подобна покана за бал.  Учениците я извадили от час, завързали очите й и я извели на двора, където я очаквала нестандартната покана.

Допускала, че ще има изненада, но не и толкова уникална. Обичам децата, те ме научиха да съм оптимист и да бъда млада в мислите си, споделя класният ръководител, който има четвърт век стаж като преподавател.