/ netinfo
Новият антиутопичен роман на младия и талантлив автор от Стара Загора Галина Костова, проби на американския книжен пазар. Първата книга „Повелителка“ от едноименната ѝ поредица е издадена от американското издателство CreateSpace.

Книгата е достъпна на английски и на български език под заглавието „Lady sovereign“ и вече може да бъде закупена от най-големия онлайн магазин в светаAmazon.com и Amazon.eu и неговите филиали в Бразилия, Канада, Великобритания, Германия, Япония, Франция, Италия, Испания, Индия и Китай, както и в електронните книжарници Barnes & Noble.

Английската версия на романа вече е достъпна за закупуване и като е-Book с приложението на Kindle за телефони, таблети и електронни четци, както и на сайтовете на Амазон.

Галина Костова
netinfo


Годината е 2211.
Една унищожителна война е променила съдбата на човечеството. Неговата жажда за власт е довела до създаването на съвършено нова раса. Сега планетата ни се управлява от свръх-жени войни, наречени повелителки, които държат в подчинение последните останали живи хора на Земята.

Един млад и красив мъж е готов да се изправи лице в лице с новите владетелки на Земята, за да защити семейството си. Но една повелителка ще промени представите му за тази раса, така както той ще промени нейните представи за хората.

Една непозната и непозволена от различията любов между двамата ще разруши перфектния ред на повелителките и ще промени целия свят!

 
На 24 май Галина Костова бе отличена с почетния знак на Община Стара Загора за съществен и значим принос за развитието на общината и заслуги към нейните граждани.