Репресии срещу ББЦ на всички нива
Репресии срещу ББЦ на всички нива / ББЦ

Още преди да са ясни резултатите от парламентарните избори ГЕРБ започна чистка на конкурентите си на всички нива. Вчера общинският председател на ПП " България без цензура" в Мъглиж и заместник - кмет на същата община Делка Алексиева е била привикана от кмета Господин Господинов. Той й е поставил ултиматум, че ако не работи на изборите за благото на ГЕРБ, а именно срещу ББЦ, ще бъде уволнена, информират от България без цензура.

След като е отказала, веднага й е била връчена заповед, по чл. 39 от ЗМС без мотиви за освобождаване. Конфликтът е битувал още от евровота , когато "България без цензура" бе първа политическа партия в Община Мъглиж със 100 гласа преднина пред ГЕРБ. Още от тогава Господинов упражнява репресии срещу заместничката си, представител на ББЦ.

"Това е ход на един отчаян човек, който се страхува за мястото си от една жена и действа като страхливец. Така или иначе той повече няма да бъде кмет на град Мъглиж! Следващият кмет се казва Делка Алексиева - истински и стойностен човек", каза областният председател на ПП " България без цензура" Янко Янков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!