протест
протест / DarikNews.bg
Възрастна учителка по химия от Стара Загора, с пенсия от 250 лева и стаж над 30 години, всяка вечер е част от антиправителствените протести.

Споделя, че нейното скромно искане е увеличаване на пенсиите на българите и не крие, че е възмутена от всички управляващи. Само един човек не може да ни оправи, трябва всички заедно, е мнението на възрастната жена.

протест
DarikNews.bg


Тя е горда от това, че и до ден днешен бившите й ученици спират, за да я поздравят и благодарят за наученото в часовете по химия. Справедливост и запрятане на ръкави във всички посоки, е формулата за успеха на страната според 76-годишната учителка.

В поредния ден на протести, старозагорци облепиха част от сградата на областна администрация със собственоръчно написани от тях послания към управляващите-„писна ни, оставка“ , „мутри вън“, „отвисоко се пада лесно“, демокрацията не е процес, демокрацията е противодействието“ и др.

протест
DarikNews.bg


Начело на шествието, което тази вечер не премина по обичайния си маршрут, беше чучело със снимка на Делян Пеевски, а протестиращите спираха пред партийните клубове на управляващите партии.

Несъгласие с това изразиха представители от ДБ, които не взеха участие в шествиетоПродължаваме да сме част от протеста, но те трябва да преминават интелигентно, без провокации. Това, което ни свързва като послания с останалите недоволни,  са исканията за нормален живот, компетентно управление на страната и върховенство на закона, мотивираха се представителите на десните партии. 

протест
DarikNews.bg


С викове „оставка“ и „мафията вън“ протестиращите се спряха пред клуба на ГЕРБ и залепиха на входната врата и прозорците призиви и антиправителствени послания, а протестът приключи с изпълнение на химна.