протест
протест / DarikNews.bg
Искам моята дъщеря, която сега е на 7 години да остане тук, в родината си. Искам, когато стане на 17 години „да не си бие камшика в чужбина“, а да остане със семейството си, с мен, с майка си, с приятелите и родините си“, сподели Звезди от „Ахат“, който беше част от поредния антиправителствен протест в Стара Загора.

Музикантът е категоричен, че онова, което може да задържи дъщеря му в България са по-добро образование, по-добра околна среда, но най-вече по-добра държава, в лицето на родните политици.

протест
DarikNews.bg


„Аз все още имам вярата и надеждата, че нещо ще се оправи. Вяра ми дават тези млади хора, които са тук. Те ми дават надежда, защото никога до сега не са били толкова активни. Сега обаче те имат цел и тя е да се премахне това правителство, което мъчи България вече повече от 10 години.

протест
DarikNews.bg


Нямам представа каква е алтернативата, но съм готов да я прегърна“, сподели фронтменът на групата, възпяла „Черната овца“.

протест
DarikNews.bg


И тази вечер протестното шествие в Стара Загора, част от което беше Звезди, премина по централните старозагорски булеварди.

протест
DarikNews.bg


Със скандирания “мафията вън“, „оставка със затвор“, „Гешев е позор“, недоволните от управлението на страната старозагорци, се спряха отново пред сградата на Районната прокуратура.

протест
DarikNews.bg


И в поредния ден от протестите те поискаха оставка на кабинета, на главния прокурор и предсрочни парламентарни избори.