Отличия за Дарик от екоконкурс
Отличия за Дарик от екоконкурс / netinfo

На официална церемония на 27 ноември в конферентната зала на хотел "Железник" в Стара Загора бяха връчени журналистически награди за най-добри публикации, свързани с екологичните проблеми в Старозагорски регион.

Конкурсът е организиран от Търговско-промишлена палата – Стара Загора, СНЦ Гражданско обединение Стара Загора, Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

Конкурсът е част от проект "Партньорство за екополитика", изпълняван от трите организации. Целта на конкурса е да се стимулира отговорно отношение към опазването на околната среда от страна на цялата общественост.

От името на Екоцентъра и партньорите в него председателят на Търговско-промишлената палата Олег Стоилов връчи на медийните партньори грамоти с благодарност за ползотворно сътрудничество и оказаната медийна подкрепа при осъществяване на дейността на Екоцентъра.

Грамота получи и Дарик радио.

Персонална награда и грамота  "за изразена активна гражданска позиция в журналистическа публикация на екологична тема"  получи  и репортера на Дарик Светла Тенева. Наградата връчи финансовият директор на Холдинг Загора Мария Хорсикян.