Областното и общинско ръководство на БСП на среща с председателя на партията
Областното и общинско ръководство на БСП на среща с председателя на партията / Пресцентър, архив

Областното и общинско ръководство на БСП в Стара Загора Васил Самарски и Валентина Бонева проведоха работна среща в Бургас с председателя на партията Михаил Миков.

Областното ръководство представи организационното състояние на партията в 11-те общински структури. Обсъдени бяха коалиционната политика, кандидати за кметове, както включването на млади хора в изборния процес и обновяването на листите на БСП в общините.

Пред националното партийно ръководство бяха представени и организационни проблеми в някои от общините, както и предстоящата конференция в Раднево на 6 юни т.г., където ще бъде избран и нов председател.

Михаил Миков продължава да работи за организационното укрепване на общински организации, в които има слаб политически и организационен живот в основните партийни организации. Късно снощи той се срещна и с партийни активисти в Павел Баня.

Продължават в областта и срещите на зам.-председателя на НС на БСП Драгомир Стойнев. След разговорите със социалисти в Мъглиж, днес и утре продължават срещите с партийните ръководства и с основни партийни организации в Мъглиж, Стара Загора, Опан, Братя Даскалови и Казанлък.