Кандидат-депутатите на ББЦ за 27-ми МИР Стара Загора
Кандидат-депутатите на ББЦ за 27-ми МИР Стара Загора / Dariknews.bg, архив

Кандидатдепутатите на ББЦ за 27ми МИР Стара Загора
netinfo

1.Кънчо Янев Филипов

Роден на 10 март 1951 г. в Стара Загора, където завършва ГПЧЕ "Ромен Ролан" с френски език. Висше образование със специалност "Машинен инженер" получава от "Техническия университет," гр. Варна. Специализира "Макроикономика и стопанско управление" в Академия за обществени науки, гр. Москва.
Трудовият му стаж започва през 1977 г. в "ТЕЦ Марица изток 3." От началото на прехода работи в "ТЕЦ Марица изток 1," където преминава по стъпалата на служебната йерархия до поста изпълнителен директор на обединеното с "Брикетна фабрика" предприятие "Брикел."В момента е председател на съвета на директорите на "Брикел" ЕАД. Председател на ПП „ЛИДЕР" от основаването й. Владее френки и руски език. Женен, с двама синове и един внук.

Кандидатдепутатите на ББЦ за 27ми МИР Стара Загора
netinfo

2.Янко Георгиев Янков

Роден на 12 август 1978 година в Стара Загора. Висше образование - „Икономика - финанси и кредит". Областен лидер на ПП „България без цензура" в Стара Загора. Към момента работи като фирмен консултант. На 36 години, с три деца.

Кандидатдепутатите на ББЦ за 27ми МИР Стара Загора
netinfo

3.Мария Танева Динева

Родена в Стара Загора, на 35 години. Член на управителния съвет на ЗНС.
Магистър по „Регионално планиране". Заместник - кмет в община Стара Загора - мандат 2007-2011 г. Управител на фирма „Геоинвес"ООД - строителство и управление на имоти
Общински съветник в Стара Загора.

4.Ивайло Николаев Димов

На 29 години от Стара Загора. Средното си образование завършва в Математическа гимназия. След това получава бакалавърска степен от „Технически университет" - Варна- специалност „Машинен инжинер". Член е на Ротаракт клуб в Стара Загора. Търговски пълномощник на търговски център.

5.Зорница Радославова Райчева
Родена в град Стара Загора на 24 септември 1981 година. Завършила е бакалавърска степен в специалността „Български език и история" в Шуменския университет. Председател е на женската организация на ПП "България без цензура" - „Евромайки" в Стара Загора. Работи като учител.

6.Галин Андонов Георгиев
На 39 години от град Казанлък. Икономист, завършва висшето си образование във Великотърновски университет- специалност Финанси. В момента е общински съветник в Общински съвет- град Казанлък. Женен, с две деца.

7.Ивета Валентинова Лазарова
Родена на 08 август 1990 година в град Стара Загора. Юрист по образование.Владее английски и руски език. Областен лидер на младежите на ПП„България без цензура" в Стара Загора.

8.Венцислав Георгиев Димов
На 44 години от град Раднево, магистър по специалността „Маркетинг" от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий"- Велико Търново. Занимавал се е с частен бизнес. Към момента работи в рудник „Трояново-3" на „Мини Марица изток". Член на ПП „Движение Гергьовден". Владее руски език.

9.Янко Спиров Христов
Роден е на 25 май 1961 година в град Мъглиж. Занимава се с частен бизнес. Собственик е на най- голямата оранжерия за декоративни растения в областта. Женен, с две деца.

10.Антон Димитров Топалов
На 41 години от град Раднево. Завършил бакалавърска степен - „Аграрна икономика" , след това и магистър- „Социална работа и медиация" в Тракийски университет. Работил е като полицай 17 години в системата на МВР. Към момента се занимава с частен бизнес - търговия и застраховане. Женен, с едно дете.

11.Евгени Личев Колев
Роден на 25 май в град Гълъбово, завършил бакалавър „Счетоводство и контрол" и магистър „Мениджмънт на бизнес организациите" в Свищов. В момента се занимава с частен бизнес.

12.Ганка Василева Добрева
Родена на 03 август 1975 година в град Казанлък, завършила бакалавърска степен „Начална и училищна педагогика" в ПУ „Паисий Хилендарски". Работи като секретар на „ Клуб на работодателя"- град Стара Загора.

13.Мартин Александров Христов
На 33 години от Стара Загора. Завършил магистратура по специалността „Екотуризъм" в Тракийски университет. Към момента се занимава с частен бизнес. Владее английски и руски език. Неженен.

14.Полина Здравкова Блажева
На 24 години от град Казанлък. Завършила е „Финанси" в СА „Д. А. Цанов" гр. Свищов. Общински председател на младежите на ПП„ България без цензура" в гр. Казанлък. Владее английски и руски. Неомъжена.

15.Радослав Костадинов Алексиев
Той е на 24 години от с. Ветрен, община Мъглиж. Завършил бакалавър „ Електроенергетика и електрообзвеждане" в Технически университет град София.Владее английски език. Неженен, с едно дете.

16.инж. Милко Янев Иванов
Роден на 30 декември 1962 година в град Гълъбово. 1990 година завършва специалност „ Машинно инжинерство" във ВМЕИ, гр. Варна. Следдипломна квалификация „Финанси в банковото дело" придобива в СА „ С. А. Ценов", гр. Свищов. От 1990 до 1995 е началник цех производство в „Енергоремонт", гр. Гълъбово. От 1995 до 1999 е заместник кмет на Община Гълъбово. От 1999 до 2003 и от 2007 до 2011 година е общински съветник в Общински Съвет- Гълъбово. Към момента се занимава с частен бизнес. Семеен, с една дъщеря.

17.Красимир Маринов Неделчев
Роден на 29 май 1992 година в град Чирпан. Завършил ПГСС- гр. Чирпан. Владее английски и руски език. Към момента се занимава с частен бизнес. Неженен.

18.Тотка Недева Петкова
Родена на 01 юни 1966 година, завършила бакалавърска степен „Педагогика" в ПУ Паисий Хилендарски" и магистърска степен „Психология" в Тракийски университет. Била е два мандата общински съветник в Общински Съвет Гурково. Понастоящем е синдикален лидер в сфера „Образование" - Община Гурково. Омъжена, с две деца.

19.Панайот Светославов Бодуров
На 28 години от град Стара Загора, завършил „Европейски колеж по икономика и управление" , гр. Пловдив- специалност „ Бизнес администрация". Владее английски език. Работи като акаунт мениджър в сферата на телекомуникациите. Той е от гражданската квота на ПП „Движение Гергьовден".

20.Христо Иванов Христов
Роден е на 05 май 1961 година в град Диитровград. Завършва средно - специално образование в град Ямбол. От 1974 година живее в град Раднево. Работи 13 години във военно поделение като волнонаемен служител - Отдел „Снабдяване". В момента се занимава с частен бизнес. Женен, с две деца.

21.Петя Илиева Станева
Родена е на 10 януари 1981 година в град Стара Загора, завършила средно - специално образование „Икономика на селското стопанство" в ТМСС „Гео Милев", гр. Мъглиж. Занимава се с частен бизнес. Омъжена, с две деца.

22.Райко Николаев Колев
Роден е на 7 ноември 1961 година в с.Долно Съхране, общ. Павел Баня.Завършва Академия на МВР град София- специалност „Право". След завършвашнето си работи като полицай, оперативен работник в криминална полиция, инспектор в криминална полиция, началник на полицейски участък Павел Баня. От 1998 година до момента се занимава с наказателно право, член на адвокатска колегия -Хасково. Женен, с две деца и трима внуци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!