/ Getty Images
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро качество на водопроводната мрежа
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на водопровод на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Екзарх Йосиф“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ на кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Георги С. Раковски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Георги С. Раковски“, бул. „Васил Левски“, ул. „Проф. Фритьоф Нансен“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гечкенли“ на кръстовището ул. „Любен Каравелов “.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Николай Коперник“, ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ от ул. „Симеонов век“ до ул. „Елисавета Багряна“; ул. „Елисавета Багряна“ от ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ до ул. „Постоянство“; ул. „Постоянство“ от ул. „Николай Коперник“ до ул. „Лидице“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ на кръстовището с ул. „Елисавета Багряна“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Петко войвода“, в.з. Беловодски път се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Петко войвода“ от ул. „Панорамен път“ до ул. „Сребриста липа“;  ул. „Бял равнец“ от ул. „Букара“ до ул. „Панорамен път“ и ул. „Сребриста липа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сребриста липа“ №1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Софийска вода